Nukkumaan käydessäni
jätän sinulle aina tilaa
toisen tyynyni
puolet peitostani
jotta sinun on hyvä
unesi siivin tulla
Selite:
en osaa päättää oikein, onko se suloista vai outoilua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Nukkumaan käydessäni
jätän sinulle aina tilaa
toisen tyynyni
puolet peitostani
jotta sinun on hyvä
unesi siivin tulla
Kommentit
Suloista tuo on, noin teen minäkin kun mies on poissa, tosin hänen tyynynsä on ihan liki minua
niin minäkin teen, kun kultani on maailmalla! Onkohan se suloista, vai outoilua, runosi ainakin osui, ollaan siis yhtäoutoja=))
Suloinen runo
Sivut