Kulta
jellonan silmiesi katse
riittää tämän naaraan saalistamiseen
joka kerta
savannillamme karjutaan
rakkaudesta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kulta
jellonan silmiesi katse
riittää tämän naaraan saalistamiseen
joka kerta
savannillamme karjutaan
rakkaudesta
Kommentit
Aivan ihana pieni runo.
Vahva, hyvä runo
kuin sadusta on runosi
Sivut