Oleksä siäl ni mä olen tääl

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Makaat sängyllä ja
tekee jo niin mieli viereen

mutta kiusaan vielä vähän

oleksä siäl ni mä olen tääl

ja oikaisen pitkäkseni sohvalle

sanot että tulisin tökkäämään sormellani
jos kuorsaat

ja aloitat heti

naurattaa

ei ihan mene läpi

mutta pitäähän sitä
sitten kuitenkin

Selite: 
taisi se suurin syy lopulta tulla viereen olla se tyynyn kanssa pelaaminen, ei se "kuorsaus", mutta kuitenkin :) ...tai onkohan se suurin syy sinä aina..
oletus

Kommentit

Mukava pirteä runo;)

Iloista naurua,hyvä, pidän.

Ihana<3 *näkee tilanteen sielunsa silmin* :)

Hauska runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut