Jos pitäisit musta kii
aina
syvästi sun sydämessä
olisin kai onnellinen
niin
totta
onnellisin
Selite:
otsikko yhdestä tekstarista.. saa tässä runossa uutta merkitystä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Jos pitäisit musta kii
aina
syvästi sun sydämessä
olisin kai onnellinen
niin
totta
onnellisin
Kommentit
Oivallista ajattelua, ihana runo
Suloinen runo
Sivut