Rakastan sinun käsiäsi
miltä sormesi ihollani tuntuvat
kosketat minua ja olen
kuin en koskaan muulloin
saat minusta esiin jotain syvää
jotain mitä vain sinun kosketuksesi
voi minusta luoda
kulta
sinun kosketuksesi rakkauteen
täydelliseen himon tunteeseen
minä antaudun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahva, kaunis eroottinen pläjäys!
upea, varsinkin loppu sävähdytti!
Sivut