Olen itkeä
silmissäni tuntuu
sydämeni pieni kipu
ikävä sinua jo
vaikka olet vielä täällä
muutaman hetken
sukellan vähän lujempaa
kainalosi lämpöön
sinun sydämesi on minulle
niin tavattoman kaunis
ettet varmaan käsitä
miten paljon sinua
minä rakastankaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahvaa tunnetta, kaunis rakkausruno
Sivut