En malta mennä sisälle
jos vaikka jostain välistä vielä
tutut takavalot silmiini
vaikka on jo niin pimeä
etten enää erottaisi
niin kaukaa
tule kulta takaisin
Selite:
Joskus jää katsomaan pitkään lähdön jälkeen perään.. ajattelee, että on pidempään lähempänä.. onhan se vähän pöhköä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuo on aivan totta, ihana runo
Sivut