Yskäinen jellona
vähän koskee
yrittää saada suukkoa
oletko aivan varma
kiusaan
odotutan sinua
näytät niin suloiselta
hymyillen siinä
ihan lähellä
silmät sirrillään
pokkani ei kestä
jännite antaa periksi
ja suudelmamme taas
kuin tuhat unelmaa
iso pehmeä
mansikkainen marenkikakku
keskellä kesää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloista
Sivut