Puhalla hiljaa
hiutaleita lanteillani
pyöritä ne kosketuksillasi loistamaan
yön kuun väreissä
suukota rintani kaipaamaan
sinua itseeni
jo miljoonannen kerran
kaarreuta selkäni
kielesi hellyydellä
älä anna sydämeni jäätyä
tänäkään yönä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aistillisen kaunis runo, pidän
Sivut