Kauniit silmäsi peittävät
omieni valkokankaan
pehmeät huulesi
tuntuvat omillani
hukuttavat haaveisiin
tunne sinusta
tässä kaikessa
todessa
on enemmän kuin mikään
ja toivo meistä
yhä sydämessäni suuri
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, herkkäkin runo, hyvä
Kaunista toivetta ja tunnetta
Sivut