Yllätät pienillä teoilla
sytyttäen lisää liekkejä
tuntuen niin hyvältä
sinua vetää yhä lähemmäs
nauttiakseen jokaisesta hetkestä
edellistä syvemmin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Yllätät pienillä teoilla
sytyttäen lisää liekkejä
tuntuen niin hyvältä
sinua vetää yhä lähemmäs
nauttiakseen jokaisesta hetkestä
edellistä syvemmin
Kommentit
Ihana runo
pur, ihanaa huumaa.
Sivut