Rakastan perhosia mahassani
sitä tunnetta kun ne yhtäkkiä
pyrähtävät taas lentoon
enemmän sinua kohti vetäen
tajuten sen jälleen
kuin ensimmäistä kertaa
miten hyvältä sinä näytät
Selite:
puolen vuoden jälkeenkin tulee vielä usein tunne, kuin näkisi sinut taas sen ensimmäisen kerran..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanaa tuollainen 'uudelleen' rakastuminen
Oi, tuo on mahtava tunne tosiaan (itselläkin eräs, jonka näkeminen herättää samat fiilikset ja ollaan tunnettu yli puoli vuotta). Hienosti kerrottu!
Sivut