Ensimmäisenä iltana yhdessä
pyysit minulta jotain
mikä yhä kaikuu korvissani
ja yritän
minä kovasti yritän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Ensimmäisenä iltana yhdessä
pyysit minulta jotain
mikä yhä kaikuu korvissani
ja yritän
minä kovasti yritän
Kommentit
Salaperäinen, hyvä runo
Sivut