Olen niin iloinen sinusta
ja silti tulee itkuja
yhä pelkään että katoat
mihin minä sitten menen
mitä minusta tulee
ilman sinua
kunpa sinulla olisi voima
jollain
rakastaa pois tämä pelko
suukottaa ajatuksiini ikuisen taivaan
jossa lähelläsi leijailen
kunpa olisin
edes vähän kovempi sisältä
en tuntisi niin herkästi asioita
mutta olisiko elämä silloin
ainakaan yhtään kauniimpi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä vain, rakastamiseen liittyy menettämisen pelko.. Minusta ei elämä ole kauniimpaa, jos on kova sisältä, helpompaa ehkä, joskus. Kaunis runo.
Hieno runo, todella puhutteleva loppu.
Tuo pelko saattaa tuhota, hieman sopii muttei liikaa
Kaunista herkkää kerrontaa
Sivut