En osaa vieläkään
nukkua vierelläsi
ei hiljennyt sydämeni
korvani rauhoittuneet kuulemaan
vain rakkauteni ääniä
ja silti haluan
joka ainoa yö
sillä ilman sinua
niitä ei ole
Selite:
"It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance.
It's the dream afraid of waking
that never takes the chance."
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kovin hyvin ei aina nuku toisen vieressä...alkuun...hyvä runo
Kovin hyvin ei aina nuku toisen vieressä...alkuun...hyvä runo
Rakkaus vaatii rohkeutta, hyvä runo
Sivut