Jotain ihan erilaista
jotain
mitä muilla ei ole
mitä muut ei saa
koskaan
ainutlaatuista
meidän omalla tavalla
mistä muut ei tiedä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Jotain ihan erilaista
jotain
mitä muilla ei ole
mitä muut ei saa
koskaan
ainutlaatuista
meidän omalla tavalla
mistä muut ei tiedä
Kommentit
näin se varmasti on...jokaisella on oma ainutlaatuinen tapansa, uniikki tunteensa.
Näin se on, kaikilla on omat tapansa ja toiveensa
jokaisella olkoon omat salaisuutensa...joita ei toisille kerrota..=)
Sivut