Unelmia
haavekuvia
sinusta
piirtelin maailmoja
missä kohtaisimme
miten osaisimme ottaa
toisistamme kiinni
ei se sen kummempaa
sitten vaatinutkaan
kuin hamppariravintolan
ja
sinun tulemisesi
Selite:
ideavarkaus The Nationalin biisin Slow Show sanoista "You know I dreamed about you
for twenty-nine years before I saw you"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voihan pätkä...vai hamppariravintolassa
näin mukava fiilis!!
Suloinen, herkkä runo...missä vaan sitä voi sen onnen kokea, vaikka hamppariravintolassa
Kivan runon kirjoitit ja niin romanttisen
Sivut