Kuunnellessani sinua
asioista joista pidät
ajatuksistasi niistä
ja muistakin
nauran aina
toisessa päässä
jos en ääneen
niin ainakin hymyillen
koska eihän me
voida olla
näin samanlaisia
ei me
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kuunnellessani sinua
asioista joista pidät
ajatuksistasi niistä
ja muistakin
nauran aina
toisessa päässä
jos en ääneen
niin ainakin hymyillen
koska eihän me
voida olla
näin samanlaisia
ei me
Kommentit
Runon ja nimen välinen yhteys saa miettimään,
tässä on paljon ovelaa ja siis paljon hienoutta.
Pidin, pidin, pidin. :)
Mukavaa pohdintaa, rakkaus tekee samanlaiseksi ainakin hetkeksi
Joskus joku on niin samanlainen, ettei sitä meinaa uskoa...mukava runo
Hienosti kuvailtu oivallus ja tunne:)
Sivut