Keli kutsuu ulos
ja juuri silloin mietin
miten ihanaa olisi
kanssasi kulkea
käydä lasillisilla tai kaksilla
jossain jokirannan laivoista
kutittelisin
kotiinlähtöhetkellä kylkiäsi
nauraisit höpöydelleni
etkä ikinä
päästäisi irti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteä, suloinen runo
Söpö iloinen runo
Konditionaali tuo tähän haikean tuulahduksen...
Sivut