Ensimmäinen
todellinen kevätpäivä
nyt uskaltaa jo uskoa
kesän tulevan
ja kun sinä näytät tuhannelta
keväiseltä kukalta
huokauksen komealta
ei mikään voi mieltä
tänään alentaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Ensimmäinen
todellinen kevätpäivä
nyt uskaltaa jo uskoa
kesän tulevan
ja kun sinä näytät tuhannelta
keväiseltä kukalta
huokauksen komealta
ei mikään voi mieltä
tänään alentaa
Kommentit
Intensiivistä onnentunnetta runossasi
Sivut