En voi mitään
eräälle asialle
aina kun soitat
se vain tapahtuu
keho alkaa väreillä
mieli vaeltaa sinuun
ja tekee tiukkaa
saada äänestäsi
välillä selvää
kun päässä kohisee tunne
tunne sinusta sisälläni
mutta jokaisen
sanasi kuuntelen
jokainen sanasi merkitsee
niin paljon
ettet ymmärrä
ja kun joka puhelun jälkeen
pitää tehdä eräitä juttuja
niin sekin kertoo jotain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Uh, minäkin haluan tuollaisen Sinun.
Voimakasta tunteen paloa.
ihana runo, ihanan vahva tunne, ihana rakkaus.
Ohos, onpas vahvaa tunnetta...ja ajatuksia herättävä loppu ; ) Hyvä runo
vahvaa tunnetta ja tuo loppu..
Vahvaa tunnemeren
kohinaa,
Ihana runo,
kiitos
:)
Sivut