Unelmainen tunne
sinun sylissäsi
turva
helteenkin keskellä ainoa
sydämelle lämpöisin paikka
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Unelmainen tunne
sinun sylissäsi
turva
helteenkin keskellä ainoa
sydämelle lämpöisin paikka
Kommentit
Valloittava runo. "...ainoa sydämelle lämpöisin paikka", hienosti sanottu.
Ihana.
runo joka paljastaa sielunkin... kaunista luettavaa..
Sivut