Olet vieressäni
melkein nukkuen
mutta kuullen höpinäni
äännähdät
jotta tiedän että kuuntelet
hentoinen unen
ja valveillaolon välinen kuorsauksesi
saa minut
vielä enemmän hymyilemään
olet hassu
teet minut onnelliseksi
juuri sinä hetkenä
sinun kanssasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi