Osaan nimesi jokaisen kirjaimen
pehmein suukoin
ihollesi lausun
sinun nimesi
kauneimman soinnun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Osaan nimesi jokaisen kirjaimen
pehmein suukoin
ihollesi lausun
sinun nimesi
kauneimman soinnun
Kommentit
Kauniin sointuvaa,pidä.
Suloinen.
...eka kirjain itsellenikin mieluisa. ;)
Suloinen runo
Sivut