Tartu hetkeen
sillä ikuisuus on nyt
Tartu tilaisuuteen
sillä tulevalla ei ole väliä
ellei elä tässä hetkessä
Isien pahat teot
voidaan hetkessä pyyhkiä pois
jos jätämme menneisyyden taakse
emme kanna kuolleita harteillamme
vaan tanssimme kedolla sypressejä poimien
Hetkessä on ikuisuus
ja ikuisuus on hetki
Se on Alfa ja Omega
kaiken alku ja loppu
alku ilman loppua
loppu ilman alkua
Ikuinen kehä
Elämä
Kuolemattomuus:
Tartu siihen
Se on sinun!
Selite:
Ei nyt runoon paljoa liity, mutta parasta Troijassa oli Brad Akhilleen motivaatiopuhe sotilailleen!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi