Parempi kuollut leijona kuin kuollut koira Leijona sentään taisteli. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.4.2006 0:00 epuli Jännä, mut onko suurempi aina rohkeampi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.4.2006 0:00 sazze Mielenkiintoinen kuvaus rohkeudesta..erilainen :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Jännä, mut onko suurempi aina rohkeampi.
Mielenkiintoinen kuvaus rohkeudesta..erilainen :)
Sivut