Sanotaan
että on useita tapoja
nylkeä kissa
Kissaparka...
Selite:
"The ends justify the means."<p>
Toivottavasti joku muu pitää huolen heikoista...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sanotaan
että on useita tapoja
nylkeä kissa
Kissaparka...