Ihmiset ovat kovin hankalia: aina enemmän kuin osiensa summa. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.11.2006 0:00 VivoPerLei Joskus tuntuu ihmisenä olemisen pulmallisuuden olevan sitä, että hommailee itselleen liikaa liikkuvia osia ja löytää itsensä kaaoksen keskeltä:P Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Joskus tuntuu ihmisenä olemisen pulmallisuuden olevan sitä, että hommailee itselleen liikaa liikkuvia osia ja löytää itsensä kaaoksen keskeltä:P
Sivut