Aamu-usvassa oli laulua enkä minä tahtonut nukkua Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.7.2006 0:00 artojohannes Tuo 'tahtonut' on tässä runossa painava sana! Se antaa tälle runolle merkityksen! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.6.2006 0:00 unilintu Kaunis,sellainen kesänaamun hieno hetki. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.6.2006 0:00 Mandella Kaunista. Jokainen sana runossasi on täynnä tunnetta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.8.2006 0:00 chichaicho Kaunista, aamu-usvaa.. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.6.2006 0:00 MiiaD Ah! Kaikessa lyhykäisyydessään niin elämänvimmainen! Pidin :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.6.2006 0:00 Runotyttö ei tule uni kun aamu on tuon kaltainen, jos laulua kuulee, voi usvaneidot laulella miehen mielen levottomaksi, haluamaan etsiä, eikä nukkua... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Tuo 'tahtonut' on tässä runossa painava sana! Se antaa tälle runolle merkityksen!
Kaunis,sellainen kesänaamun hieno hetki.
Kaunista. Jokainen sana runossasi on täynnä tunnetta.
Kaunista, aamu-usvaa.. :)
Ah! Kaikessa lyhykäisyydessään niin elämänvimmainen! Pidin :)
ei tule uni kun aamu on tuon kaltainen, jos laulua kuulee, voi usvaneidot laulella miehen mielen levottomaksi, haluamaan etsiä, eikä nukkua...
Sivut