Minun maailmani
on tehty kesän tuoksuista
kun taivaalla on vain vähän pilviä
ja yö on lämmin ja valoisa
Minun maailmani
on täynnä järviä kuunvalossa
ja hiljaa tulen päällä kypsyvää lihaa
Se on lauluja ystävien kanssa
ja salaisia katseita
kun luullaan, ettei kukaan näe.
Minun maailmani
on täynnä menetystä
ja uhrausta
Se on itsensä antamista lunnaiksi
Minun maailmani
on rakastaa
niitä, jotka sylkevät päälleni
jotka lyövät keihään kylkeeni
Minun maailmani
on täydellinen.
Selite:
'Ol' kaunis kesäilta, kun laaksossa kävelin...'
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan upealta kuulostaa sinun maailmasi. Myös runosi.
Hienoa!!! Nuo kolme ensimmäistä säkeistöä ovat kauniita, levollisia... mutta sitten sävy muuttuu...vastakkainasettelu yllättää, mutta se toimii tuon viime säkeen ansiosta...todella upea runo :D
Upea on runosi ja hyvin koskettava,varsinkin tuo ... Minun maailmani on rakastaa niitä,
jotka sylkevät päälleni jotka lyövät keihään kylkeeni...voin yhtyä samaan..
Tästä pidän, kaunis.
Sivut