On totuuksia
jotka tiedetään
ja hyväksytään
eikä niitä pitäisi sanoa ääneen
Sanomalle se
tuomalla se julki
ei voida mitään korjata
eikä rakentaa
Koska ennen kuin sanat pilasivat taian
se jo tiedettiin
Ennen totuuden kiroa
olimme vapaita näkemään unia
Kun asia on sanottu
ja sille on annettu muoto
ja nimi
se lakkaa olemasta jotain
se menettää itsensä määritelmälle
Ja ne jotka puhuvat näitä totuuksia
väärään aikaan
väärässä paikassa
vääriä totuuksia
He ja kuulija
joutuvat koko elämänsä kantamaan sitä
Joka tietoa lisää
se tuskaa lisää
Jos totuus tekee vapaaksi
tee minusta fantasian orja
Selite:
Joskus on parempi antaa hiljaisuuden sanoa se. Hiljaisuus on hellempi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tällä viisasten kivellä kannattaisi useammin istuskella niin viisastuis tässä vähän itsekin.
Puhut vissaita sanoja! Aiheesta olet tehnyt järisyttävän runon!
Tämä on niin totta,kun vain aina tämän muistaisi:O)
Sivut