1. A) Hiljaa odotan. / Jäin sua kaipaamaan,
jäin sua oottamaan. / Milloin palaat?
(Sen) joskus unohdin, / minkä lupasin,
mutta kuitenkin / aina palaan
siihen päivään, / jona sinut kohtasin
ja tutustuin,
Luulin etten koskaan palaa entiseen.
Mua opetit, / mua kasvatit.
Mulle lahjoitit / tarkoituksen.
Sinun kanssasi / kuljin matkani,
vaellukseni. / Sinuun luotin,
(ja) siihen päivään, / jona sinut kohtasin
ja tutustuin.
Luulin etten koskaan palaa entiseen.
B) Auta mua / tuntemaan
kun oon kylmä ja turta.
Auta mua / kuulemaan
sun pyhät sanasi.
Auta mua / haistamaan,
kun vainiot ne kukkii.
Auta mua maistamaan
sun pyhät sanasi.
Mä vaik' en näekään
silti unta nään,
että palaat takaisin.
2. Olit voimani, / turvapaikkani
mihin paeta / kun mä uuvuin.
Sinä lupasit: / "Tulen takaisin."
Siksi luottaen / aina palaan
siihen päivään, / jona sinut kohtasin
ja tutustuin,
Luulin etten koskaan palaa entiseen.
B) :.: Auta mua / tuntemaan
kun oon kylmä ja turta.
Auta mua / kuulemaan
sun pyhät sanasi.
Auta mua / haistamaan,
kun vainiot ne kukkii.
Auta mua maistamaan
sun pyhät sanasi. :.:
Mä vaik' en näekään
silti unta nään,
että palaat takaisin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi