Kesäyö
kuusikkokorven
himmeä hämäryys.
Aurinko sukeltaa
vaaran taa
kaipauksen virta
tummuu.
Uneksun.
Lähetän viestin
kiertotähteen,
joka valaisee ja on.
kuusikkokorven
himmeä hämäryys.
Aurinko sukeltaa
vaaran taa
kaipauksen virta
tummuu.
Uneksun.
Lähetän viestin
kiertotähteen,
joka valaisee ja on.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
runon viimeinen säkeistö vie jo tämän maamme, jopa maailmamme ulkopuolelle
kiertotähen valo, vaikka se on lainavaloa, todistaa ei ainoastaan ihmiskunnan, vaan koko universumin olemassaoloa (... valaisee ja on)
se säkeistö on komea päätös koko upealle runolle
toiveet viestin virtaan valon tasoittaa, kaikkeus on kauneutta, kulun tuttuus silkkaa rakkautta, tässä taivas ja maa, kaikkea niin helppo on rakastaa taidokasta runoilmaisua
Sivut