Ilman
viiltävää kipua
olisin kerjäläinen.
Kivussa
maailman
aarteet.
Aarteen
vartijana
lumottu
prinsessa.
Äkäpussi
noita – akka.
Akalla takka
viimasäässä
tulistella.
Rieskoja
paistella
lämmitellä.
viiltävää kipua
olisin kerjäläinen.
Kivussa
maailman
aarteet.
Aarteen
vartijana
lumottu
prinsessa.
Äkäpussi
noita – akka.
Akalla takka
viimasäässä
tulistella.
Rieskoja
paistella
lämmitellä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mitä hyvää, mitä huonoa kipu tuo tullessaan, miten kroonikko
muuttuu, vai muuttuko kipunsa kautta - ihminen saa reppuunsa
monenmoista tuntemusta kipua ja kolotusta, ehken huumori auttaa
hetkittäin unohtamaan pahimman
Sivut