Mä jatkan matkaani yössä
Olen täällä yksin pimeässä.
Tuntien kivun yksinäisyyden
Olen hakenut valoa iäisyyden.
Katson kuinka aurinko laskee
Josko enää milloinkaan nousee.
Vaihdan ajatukseni pimeästä
Löydän itseni öisin chatista.
Täällä me henket yksinäiset
tuijotamme ruutua lasittunein silmin.
Jälleen yhden yön turhaan valvoin
ja pääsen vain liikkeelle vaivoin.
Yhdessä yössä kaikki viel muuttuu
tunnen sen vaik mieleni murtuu.
Katselen yötaivasta odottaen
sinun tähtesi siellä syttyvän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi