Sata syytä unohtaa se viiltävä kipu,
kun rakkauteni minut hylkäsi.
Luulin et saan ikuisuuden vierelläsi,
vaan ei ollut sydämeni mielessäsi.
Katsoit jätkää joka pelaa säbää
et ihaillut tätä runoilija jäbää.
Riimit sulle kauniit kirjoitin,
jossa tunnustin mun rakkautein.
Runoni ikkunan ääressä luit,
vaan minut sydämestäs suljit.
Kuka riimittää sinun hääsi tangon
Tätä kysymystä mielessäni ratkon.
On tieni kuuluisuuteen pitkä,
vaan tulen olemaan kuolematon.
Minun nimeni aina muistetaan,
vaan kuinka on laita urheilijajätkän.
Tähdissä hetken heiluvat,
kunnes nimensä unohtuvat.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sata riimiä ja sata neitosta muuta, jotka runojasi lukevat -joku varmasti sinne hää tangoon asti, jos sellasen mieluummin suot, etkä perinteistä valssia ;D
niin suuri on kipu
menetyksestä
kaihoisa on runosi
todella kaunis
Sivut