Tähtäsit aina korkeammalle kuin kukaan,
vaan emme aikeitasi aavistanutkaan.
Kun eräänä iltana nappasit avaimet
ja sora lensi kun pihasta kaasutit.
Oli liikaa elämä tavallinen sulle
ja päätit pimittää varat varakkaan.
Muutama näpäytys vaan neiti tiskin
ja tyhjät on tilit nousukkaiden.
Katosit jonnekin saarelle etelään,
nyt etsii rahoja kytät ihmeissään.
Vaan miljoonan kasvon naista
ei kukaan löydä oudoista maista.
Drinkin tilaat. Helppoa on elämä.
On taivas etelän Fatiman silmä.
Lähetät sieltä shekin mulle
ja ilmoitat: Osa kuuluu sulle.
Suihkarin tilaan. Ootat mua.
Loppuelämä juhlitaan. Kosketat mua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi