Marraskuu on tuskaa ja loskaa
Pimeää ja sielussakin synkkää.
Vaan ootan Joulun valoja,
niitä pieniä rakkauden paloja.
Juhlitaan keskellä kynttilämerien
ja kuljetaan alla tähtitaivaan valojen.
Lapset odottaa jälleen aattoiltaa,
aikuiset alla mistelioksan suudelmaa.
Kaikille Joulu voi jotain antaa
Läpi vuosien odotus sen kantaa.
Rakkauden juhlista se suurin on
Kertoo rakkaudesta lapsen kapalon.
Tähti kirkkain tuo jouluna hohtaa
Näin kertoen rakkauden sanomaa.
Olet palanen hänen kämmenellään
ja julistaa voit hänen rakkauttaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis jouluruno
Sivut