Olet itsellesi se ainoa
Ei muiden sanoilla sulle painoa
Vain taistellen voi elää
Älä siis itseäsi kunnioittaa pelkää
Kulje tässä pitkin yön selkää
Muista pitää yllä elämän nälkää
Sorron hetkellä ole se joka nousee
Älä pidä liian kauan päällä pausee
Nosta siis miekkasi, kun aihetta
Kaikki puheet väärien kuninkaiden valetta
Voit uskoa vain kirkkauden voittoon
Käy uuden elämän aamunkoittoon
Kun pidät liekkisi elossa
Olet aina aatteessa jalossa
Et anna kenenkään sua horjuttaa
Ei enkelten siipien alla sua voi satuttaa
Hiljaisuuden äärellä nouset kunniaan
Synnyit kerran petojen maailmaan
Sorron hetkellä ole se joka nousee
Älä pidä liian kauan päällä pausee
Nosta siis miekkasi, kun aihetta
Kaikki puheet väärien kuninkaiden valetta
Voit uskoa vain kirkkauden voittoon
Käy uuden elämän aamunkoittoon
Onko elämä tää ainoa
Onko tää kaikki pelkkää vainoa
Selänkö takana kyttää paholainen
Kun tiellään hoippuu humalainen
Helpolla menettää otteen elämään,
jos kerran vaipuu mieli synkkään
Anna osa voimastasi näille eksyneille
Johdata heidät uudestaan oikeille teille
Silloin voit olla valtias itselle
Samalla voima myös toiselle
Älä siis pelkää ottaa taikka antaa
Vain siten usko täällä kantaa
Sorron hetkellä ole se joka nousee
Älä pidä liian kauan päällä pausee
Nosta siis miekkasi, kun aihetta
Kaikki puheet väärien kuninkaiden valetta
Voit uskoa vain kirkkauden voittoon
Käy uuden elämän aamunkoittoon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut