Mä sekoon sun katseesta
Kastun eessäs täs kesäsateesta
Paitasi vasten ihoo
Tunnen nyt sitä syvää kaihoo
Ei oo ilman sua mul elämää
Muiden kosketukset vain kylmää
Vaikka läpi Afrikan sua seuraisin
Olisin se säde aamuvarhaisin
Verhon raosta petiisi sukeltaisin
Sulle tämän lämpöni antaisin
Olethan siis mun tärkein
Toivottavasti oikein tein
Nyt kun antaisin sulle itsein
En enää hyväksy sanaas nein
Nyt puutarhatkin kukoistaa
Värejä suuren rakkautemme toistaa
Haluun et aina tää onni kantaa
Meille kauniin elämän antaa
Tämä kuplamme on särkymätön
Vaik monelle on se näkymätön
Kevyenä se alla sinisen leijuu
Ei oo saduiskaan samoin lentävää keijuu
Taas nähdään
Ollaan voittajia elämän
Minä uskon enää vaan rakkauteen
Toiset harhaan suureen
Nyt kaikkeni meille annan
Vaikka läpi liekkien kannan
Olen sankari, lähes Jumala
On kaunis tää lemmen humala
Minä uskon sydämen kauneuteen
Ikuiseen rakkauteen
Nyt puutarhatkin kukoistaa
Värejä suuren rakkautemme toistaa
Haluun et aina tää onni kantaa
Meille kauniin elämän antaa
Tämä kuplamme on särkymätön
Vaik monelle on se näkymätön
Kevyenä se vasten sinistä leijuu
Ei oo saduiskaan samoin lentävää keijuu
Taas nähdään
Ollaan voittajia elämän
Haluun vain sinut tuntee
Olla varhaisin huulillas aamutee
Olla kaunis pisara illan sateen
Jäädä kanssais elämän virran varteen
Taas nähdään
Ollaan voittajia elämän
Meidät nyt kannan
Meidät nyt kannan
Meidän nyt kannan
Meidät nyt kannan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut