Aina minun elämässäin
Olen jahdannut, tuntenut
Hetkis oon nauttia osannut
Kauas poikki kotipellon
Olen lentänyt siivilläin
Parrasvaloissa oon nauttia osannut
Lähel tai kaukan sinua oon
Sydämeni paikka vierel sun
Tässä nyt sydämeni avaan
Sinä olet se yksi ja mun ainain
Kanssais oon nauttia osannut
Vain se yksi sen onnen tuokoon
On vierelläs illankoittoon
Ette koskaan irti päästä
Rakkaus on ainoa totuus
Josta kannattaa pitää kii
Siitä oon nauttia osannut
Vierelläs on kaukanakin
Sydämeni paikka vierel sun (Aina oothan sisälläin)
Tässä nyt sydämeni avaan
Sinä olet se yksi ja mun ainain
Kanssais oon nauttia osannut
Ollaan tässä ilman pelkoo
ja minä tiedän elämäni kaiken antanut
Tämä tie meidän yhteinen
Olen turvassa kanssais sun
Niin minä jatkan nyt nautin ja nautin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut