Ole itse vapaus
Sydämesi huutava kaipaus
Revi kyynelten kostuttama paperi
Ole viimein tähän elämään ready
Päästä irti epätoivoisesta rakkaudesta
Löydä kerran uusi rauhan mesta
Tänään taivas sulle loistaa
Kaikki taakat sydämmestäs poistaa
Minä uskon, että valo kantaa
ja meille vielä onnen antaa
Ei enää päätä kuristavaa pantaa
Saat silloin riemusta huutaa
Älä enää odota noutajaa
Vaan kaikki ilot surut kanssa rakkaiden jaa
Kun taas livet jälkeen koronan alkaa
On siinä varmasti silloin jotain taikaa
On aika uusi jälleen musiikin
Niin moni yksin enää tuskin
Päästetään taas se ilo irti kahleistaan
Kanssa sävelien kauniiden juhlitaan
Minä uskon, että valo kantaa
ja meille vielä onnen antaa
Ei enää päätä kuristavaa pantaa
Saat silloin riemusta huutaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut