Huomisesta ei tiedä kukaan
Kutsuuko se vielä sinut mukaan
Tätä päivää täysillä elämään
Sukeltaen tonne järveen kylmään
Raikas elämä ois siunaus kaikille
Sieltä suoraan kotikylän raitille
Viimeiseen hengenvetoon onko aikaa
Ethän voi vastustaa tätä elon taikaa
Huutaen elämän perään
Kaikki hippuset onnen kerään
Ota pyörät allesi, kun ahistaa
Maailman näkeminen ain avartaa
Korkealle huipulle vuoren hissil tai jalan
Voi silloin löytää unelmistaan palan
Anna potkua tähän maailmaan
Älä anna itseäsi sitoa silmukkaan
Turhaan on tuhlata aikaa murheisiin
Toisten kertomiin valheisiin
Huutaen elämän perään
Kaikki hippuset onnen kerään
Uskoen itseen on vain elämässä iloo
Kurkotathan ain kohti valoo
Huutaen elämän perään
Kaikki hippuset onnen kerään X3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut