Miettii jälleen miks tänne syntyi
On hänen sieluaan satutettu liian monta kertaa
Ei oo murheille hänen toista vertaa
Romahduksen partaalta jälleen nousi
Nimeä Herransa kolmesti huusi
Kaikki tää kipu sydämmen
Onko armeliaampi hälle huominen
Elämän leikki niin paljon vaatii
Kuka siihen oikeet säännöt laatii
Taas juokset pakoon kuoleman laivaa
Vaik sul jo niin monta vaivaa
Olet iskuja kymmeniä ottanut vastaan
Makuja karvaita joutunut maistaan
Mä kirottu joulukuusen mittainen
Toisten pahat leikit tuomitsen
Kun vaan vois taas hyvä voittaa
Ei tarvis vielä tuomion pasuunaa soittaa
Meistä niin moni kirottu
Vaikkei tuomiota raakaa oo ansaittu
Vaan kerran kuolemakin antaa uuden mahdollisuuden
Kun kerran kuulet hennon iltatuulen
Nyt jo ootat kuoleman laivaa
Ei oo kohta sul enää mitään vaivaa
Olet iskuja kymmeniä ottanut vastaan
Makuja karvaita joutunut maistaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut