Instas mä taas seuraajii kyttään
Kuvan itestäni sorrun taas jättään
Arvoni mä näin siis mittaan
Koneen vieres yöllä kolaa kittaan
Onko elämää enää Somen ulkopuolella
Valehtelee siel niin moni väärällä kuorella
Maailman virta peittyy sinkoileviin viesteihin
Kuka tartutti innon tämän meihin
Onko kohta enää oikeeta sporttii
Kuka pelaa enää iltaisin korttii
Pokemon go kansan villitsee
Vain harva intonsa peleihin hillitsee
On meillä pleikkarii, x-boxii ja wiitä
Kyl neki meitä toki liikuttaa
Mut kuka kapulasta hennoo irrottaa
Kansaa tarttis taas saada urheileen
Uskoon hikeen, vereen ja kyyneliin
Taas nousis kansan uho
Some voi viel olla monen tuho
Kuka jaksaa yrittää, jos raha helpolla tulee
Kaikkiko autoilla verkon maksamilla kulkee
Meilläkö sadan vuoden päästä mollosilmät
ja suhteettoman isot päät.
Fyysinen työ on yhä harvemmille tuttu
On jo lapsuudes paikka koneelle varattu
Padit jo kouluissa käteen annetaan
Uutiset sieltä kerrotut luetaan
Aikaraja tarttis kaikille koneille olla
Ei kaitsittais lapsii pelien varjolla
Lähdettäs taas palloo potkimaan
Tai sit villiin luontoon kulkemaan
Onnen löytää raitista ilmaa hengittämällä
Pesäpalloo kaverin syötöstä lyömällä.
Parikyt vuot taaksepäin
Oli monella iloo näin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mihin on mnossa tällä vauhdilla nyt vielä tuttu ja turvallinen isänmaa?
Sivut