En voinut koskaan aavistaa,
et rakkaus voi mua näin ravistaa
Tämä tunne mun sydämessäin
Sun sydän viimein mun vieressäin
En voi enää ilman rakkauttas elää
Yksinäisyyttä tää sydän niin pelkää
Kun viimein sut tästä maailmasta löysin
Tahdon meidät sitoa yhteen rakkauden köysin
Voimissaan olemme me kahdestaan
Luotetaan taas rakkauden joen virtaan
Olemme ne kaksi vahvinta rakkauden vesissä
Kaksi suurta sydäntä rakkauden kesissä
Käymme yhdessä kunnes tää maailma loppuu
Unholaan tämä kaikki muu silloin kerran vaipuu
Vaan tarina meidän jatkuu ikuisuudessa
Tuossa paratiisissa suuressa kauneudessa
Siellä sielumme palvelee toisiaan
Alla suuren Jumalan laupiaan
Voimissaan olemme me kahdestaan
Luotetaan taas rakkauden joen virtaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut