Kun kerran näin tähden kirkkaimman
Silloin onnen itsellein sain
Maan taival on niin kirkas harvalle vain
Mä sut silloin kerran tanssiin vein
Sidoit sä vierelleis mun sydämmein
Pois silloin lensi kaikki murhein
Tuo hetki suuren onnen
Toi kerran mulle rakkauden suuren
Ollaan me kai lapsia valon
Yhdessä kuljemme tän elämän salon
On sulla sydän puhtain
Sussa sen kauneuden kokee sain
Oisitpa elämän päivät rinnallain ain
Yhdessä me lumpeen lehdillä kellutaan
Alla tähtitaivaan taas suudellaan
On Jumala peittänyt meidät armollaan
Tuo hetki suuren onnen
Toi kerran mulle rakkauden suuren
Ollaan me kai lapsia valon
Yhdessä kuljemme tän elämän salon
On sussa kaikki se mistä uneksin
Olet mulle kuin valkeaa unta vain
Sua elämäni ensihetket mä hain
On sulla sydän puhtain
Sussa sen kauneuden kokee sain
Oisitpa elämän päivät rinnallain ain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut