Jos hän mulle kaiken antaa
voin kipuni silloin unohtaa
Itkut iltaiset jääköön taakseni
Niin totta kuin on punainen vereni
Sadepäivät sielujen ohi on
Sydän tuo rinnallain yhtä kuin omani on
Kuulen nuo sanat korvaani. Rakastan
Hälle kaikki sisimmästäin paljastan
Kyyneleet valuu enää vain vuoksi onnen
Meille rakkautta täyttä on huominen
Kaikki elämäni sekunnit kulki niin kuin tarkoitettu oli
Kerran olemme yhdessä huipulla Kolin.
Siellä me elämän suunta nähdään
On loisto palannut elämään.
Onni kulkee meidän kanssa ikuisuuteen
Me tähtäämme yhdessä menestykseen suureen
Ollaan kaksi kirkkainta tähteä täällä
Pelastamme etsivät heikolla jäällä.
Kyyneleet valuu enää vain vuoksi onnen
Meille rakkautta täyttä on huominen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut