Kerran meistä kaikki on toisensa ikäinen
Kuule totuus lasten suusta
Opi vanhusten sanoista viisaista...
Olet vain pieni osa tätä maailmaa
Muttet koskaan saa olla kellekkään ilmaa
Anna sydämesi sulle suunnan näyttää
ja muista se rakkaudella täyttää
Arvo on meillä jokaisella, kuhan emme pahuuteen sorru
Älä koskaan paineen alla murru
Taistele aina henkeen viimeiseen
Älä tyydy väärään kohtaloon ilmeiseen
Nosta kerran itsesi sille korkeimmalle jalustalle
Kutsu rakkaasi sillä hetkellä elämäsi torille
Anna hänen sua onnessa kantaa
Älä kaulalle häneen koskaan laita tunteiden kuristuspantaa
Pidä kii loppuun asti rakkaistas
Anna heidän tuntee sun pehmee sydän
Tee itsestäsi kunnian patsas
Saat sanoa, että: Elämän salaisuuden tiedän...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut