Juhlitaan tämä vuosi
Otetaan elämään uusi kuosi
Turvataan yhdessä toisiamme
Voi ku ei ois paha huolenamme
Sydämet antais vain hyvyyttä
Ei palvois kukaan enää väärää pyhyyttä
Mikään pyhä kirja ei kehota tappamaan
Mikään ei käske vääryyden tiellä kuolemaan
Vaan on niin monta tulkitsijaa
Kuin on maailmassa väärää hallitsijaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut